PŘIPRAVUJEME – Anna Strunecká 1. díl: Některé jedy nás dlouhodobě vážně poškozují, ale jsou úředně tolerovány, nikdo je nezakazuje

PŘIPRAVUJEME – Anna Strunecká 1. díl: Některé jedy nás dlouhodobě vážně poškozují, ale jsou úředně tolerovány, nikdo je nezakazuje

Problém je v tom, že Úřad pro bezpečnost potravin Evropské unie nás o těch potravinách, které považuji za základní jedy, přesvědčuje, že jsou neškodné. Jenže člověk když sní jídlo, okořeněné glutamátem nebo si kávu osladí aspartamem, nedopadne jako v románech Agathy Christie, že by se ráno neprobudil. Jsou to jedy, které působí skrytě, dlouhodobě, hromadí se v našem těle a postupně nás poškozují.
Uslyšíte v prvním díle rozhovoru s profesorkou Annou Struneckou, v pořadu Kupředu do minulosti v pátek 13. července od 18:30 hod.

Zdraví

Délka: 00:59
Datum: 11.7.2018

Přehrát pořad

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.